Assistant in the Lead – het leiderschapstraject

Breng je sprankelende zelf naar je werk en beleef ultiem werkplezier door de dingen te doen, zoals dit echt bij je past. 

Je ondersteunt anderen al jaren naar hun volle tevredenheid, maar het geeft je niet genoeg voldoening en werkplezier meer.

Je wilt routines die je in middelmatigheid houden, doorbreken en voor ultiem werkgeluk en plezier gaan.

Je hebt meer in je mars, maar het komt er niet uit. Zo ben je niet de beste versie van jezelf, niet de assistant die je wilt zijn.

Je wilt stoppen met anderen te pleasen, maar werken op de manier die echt bij jou past, zodat je maximaal impact maakt voor je managers en collega's zónder jezelf uit het oog te verliezen.

Je wilt je niet langer een eenling voelen in je rol en je groei-ambities, maar dit delen met gelijkgestemden en met vertrouwen je eigen pad volgen.

Je wilt ontdekken wat jou uniek maakt, echt onderscheidt van anderen, om elke (werk)dag te voelen hoe betekenisvol je bezig bent.

Assistant in the Lead is een uniek en compleet leiderschapstraject, waarmee jij als assistant, (directie)secretaresse of officemanager excelleert op de manier die echt bij jou past, zodat je jouw unieke waarde en werkplezier vergroot.   

Tijdens dit traject sta je heel bewust stil bij wie jij in de kern bent en hoe jij anderen wilt ontzorgen zónder jezelf te verliezen of je aan te passen aan allerlei (opgelegde) verwachtingen. Pas als je volledig durft te gaan staan voor wie jij echt bent en voor wat je wel en niet wilt, heb je de regie over je dagelijkse werk, en verandert hard werken in plezier en voldoening.

Anderen gaan jou zien als een excellente 5 Sterren Assistant die zelfbewust ondersteunt vanuit persoonlijk leiderschap en plezier, waardoor je van grote en onderscheidende meerwaarde bent voor jouw manager, opdrachtgever en organisaties. Het geheim achter de impact die de 5 Sterren Assistant heeft, is dat zij zichzelf het allerbelangrijkste maakt.

Review Assistant in the lead

“MAAIKES ENTHOUSIASME WERKT ZEER AANSTEKELIJK EN ZE PRIKKELT ME OM VEEL VAN HAAR TE WILLEN LEREN.

Ik volgde het trainingstraject Assistant in the Lead bij Maaike. Dagen vol inspiratie en motivatie, waarbij puzzelstukjes zonder dat je het doorhebt op hun plaats vallen. Stilstaan bij waar je vandaan komt en waar je nu staat. De reis er naartoe is, samen met de andere 5 Sterren Assistants als mijn sparringpartners en met coach Maaike Knoester, het allermooist.

Maaikes enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en ze prikkelt me om veel van haar te willen leren. Ze heeft een duidelijk doel voor ogen, een duidelijke visie op de rol van assistant en daar staat ze ook voor. Ze laat mij en anderen onze eigen kwaliteiten (her)ontdekken en zet ons vervolgens in onze kracht.”

– Roxanne Dalenberg
deelneemster aan de training Assistant in the Lead

Word een Assistant in the Lead die ontdekt heeft wat haar unieke waarde is, zodat 

je jouw leiderschap bekrachtigt en daardoor een grote positieve impact maakt binnen de omgeving waar je werkt

je gefocust bent op werkplezier en workflow vergroten, niet alleen van je managers, klanten en collega’s, maar juist ook van jezelf

je niet alleen wéét hoe jij van onderscheidende waarde bent, maar dit ook elke dag leeft en zo wordt erkend voor wie jij écht bent

je gewoontes en routines doorbreekt die niet bij je hoogste waarden passen om met energie en vertrouwen de beste versie van jezelf in de wereld te zetten

Tijdens de trainingsmomenten word je op een dieper niveau aangespoord je nieuwe weg in te slaan.

Hoe mooi zou het voor je zijn als je niet alleen je pad bewandelt, maar dit samen met andere assistants doet die hetzelfde traject doorlopen als jij? Vanuit andere invalshoeken, achtergronden en met andere uitkomsten. Die wissel je regelmatig uit, je empowert elkaar – onder begeleiding van een ervaren trainer, in een vertrouwde, veilige omgeving.

Review Assistant in the lead

“DEZE MANIER VAN TRAINING GEVEN ZORGT ERVOOR DAT IK WERKELIJK OVERGA TOT ACTIE EN STAPPEN ZET.

Maaike springt er qua persoonlijke aandacht die ze voor je heeft, positief uit. Ze deelt enthousiast haar kennis op een leuke manier die écht anders is en ze laat je ook op een andere manier naar jezelf kijken. Deze manier van training geven werkt uitstekend bij mij; het zet me niet alleen aan tot nadenken maar zorgt er ook voor dat ik werkelijk overga tot actie en stappen zet.”

– Jolanda Schuiling
Personal Assistant en manager secretriaat bij The Executive Network

Dit krijg je allemaal bij het Assistant in the Lead leiderschapstraject:

$

Quest for Leadership: een inspirerende audio-ontdekkingsreis van 4 belevenissen waarmee je jouw eigen pad helder krijgt

$

2 fysieke bijeenkomsten: samen met andere professionals ga je op ontdekkingsreis tijdens de Quest for Leadership om waardevolle inzichten en ontdekkingen te doen en te delen

$

1 onlinesessie over de CORE-methode: in 4 stappen excelleren door je unieke potentieel te realiseren

$

2 onlinesessies over jouw fundament als assistant en hoe je voor anderen het verschil wilt maken op de manier die echt bij jou past (je kernwaarden en je persoonlijke motto ontdekken)

$

Het boek ‘How the world sees you’ met persoonlijkheidstest om je unieke persoonlijkheidstype te achterhalen

$

Na afloop krijg je toegang tot de exclusieve 5 Sterren Assistants Community die hetzelfde traject hebben doorlopen

PUT YOUR CORE ON

Gebruik de CORE-methode om je volle potentie als 5 Sterren Assistant te realiseren en uit te dragen naar anderen.

Claim je unieke 5 sterren

Own je 5 sterren

Restyle

Express & Empower

Laat hier jouw gegevens achter zodat we een intakegesprek kunnen inplannen

Wanneer je dit formulier ingevuld verstuurd, neem ik contact op met jou om een datum in te plannen. Hiervoor gebruik ik de ingevulde gegevens