+32(0480)652287 of +31(06)18139895 maaike@coreon.eu

Excelleren op 5 sterrenniveau

Professionals naar een hoger niveau tillen?

Laat medewerkers op een boeiende en motiverende manier groeien als persoon en professional.

Coreon verzorgt geen standaardtrainingen zonder nazorg.
Dit haalt gewoonweg niet het beste in mensen naar boven.

Daarom bied ik met Coreon een compleet professionaliseringspakket. Kies voor een unieke mix van impactvolle trainingen, krachtige tools, coaching en intervisie, en inspiratiesessies vol persoonlijke aandacht. Afgestemd op de ontwikkelbehoefte van medewerkers, de doelen van de organisatie en gericht op blijvend effect

Als trainer-coach ga ik naast medewerkers staan, en ben ik betrokken met hun ontwikkelproces. Zo voelen zij zich geëmpowerd en gemotiveerd in beweging te blijven. Ik zet geïnspireerd mijn expertise en persoonlijkheid in voor ontwikkeltrajecten die tot resultaten én ultieme werkvoldoening leiden. 

Dalarna Muller over het professionaliseringstraject Team Support ‘Proactief ondersteunen in een waardevol team’ en ‘Verbeteren schriftelijke en mondelinge communicatie’ 

Ik ben ontzettend blij met de professionele begeleiding van Maaike! Dankzij haar op maat gemaakte cursusdagen heeft ze mijn team naar een hoger niveau getild. Haar expertise en toewijding hebben een enorme impact gehad op onze professionele ontwikkeling. 

De cursusdagen waren echt afgestemd op onze behoeften en hebben ons geholpen om nieuwe vaardigheden te verwerven en onze bestaande te verfijnen. Maaikes deskundigheid en enthousiasme waren aanstekelijk en hebben ons geïnspireerd om het beste uit onszelf te halen

Ik kan Maaike ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ontwikkeling en groei. Bedankt, Maaike, voor het transformeren van ons team en het bijdragen aan ons succes.

Dalarna Muller van Damen Nijkerk

Amos-supportmedewerkers over het traject ‘Ondersteunen en communiceren vanuit eigen kracht’

“Het was een fijne training die stapsgewijs leert hoe je beter leert communiceren. Mijn ervaring is dat ik steviger in mijn schoenen sta en wat assertiever ben maar ook begripvol ben naar collega’s.”
“Maaike je bent heel duidelijk, oprecht, kan een verhaal goed vertellen en neemt de tijd uitleg te geven, met gebruik van eigen voorbeelden.”
“Ik heb geleerd om niet gelijk te reageren maar het eerst te parkeren. Ik ben erachter gekomen dat ik andere kwaliteiten in mij heb die ik zelf niet zag.”
“Maaike heeft ons meegenomen in de training en ook dingen naar boven gekregen die je niet snel vrijgeeft. Dat ze haar eigen voorbeelden noemt, geeft toch een vertrouwd gevoel.”

Benieuwd naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

Totaalpakket Excelleren op 5 sterrenniveau

Mijn visie is dat effectief handelen, persoonlijke en professionele groei beginnen met ons persoonlijk leiderschap te versterken. Daarom is dit de basistraining waarmee het totaalpakket start.

Vervolgens kunnen medewerkers vanaf hier hun verdere persoonlijke programma kiezen, mogelijk in combinatie met coaching of intervisie, afgestemd op de doelen van uw organisatie en uw medewerkers.

Denk aan vaardigheidstrainingen voor heldere mondelinge communicatie, assertiviteit en effectieve samenwerking, schriftelijke communicatie, presenteren, notuleren, focus- en timemanagement. Om de energie en motivatie hoog te houden, verzorg ik tussendoor losse inspiratiesessies en ontvangen deelnemers inspiratiepodcasts en krachtige tools.

Losse trainingen of workshops

Binnenkort meer informatie

1)

2)

3)