+32(0480)652287 of +31(06)18139895 maaike@coreon.eu

Reviews

Deelnemers beoordelen Maaike Knoester met een 9.5

Wat assistants zeggen over mij

Maaike heeft mij zelfvertrouwen gegeven gedurende diverse trainingen. Ik volgde onder andere Presentatietechnieken.

Onlangs heb ik als secretaris van een vereniging gepresenteerd aan onze leden; dit ging eigenlijk heel automatisch en heerlijk binnen mijn comfortzone. Afgelopen dinsdag mocht ik voor het eerst presenteren op mijn werk. Nou, daar stond ik voor 25 man. (…) Als een stuiterbal verliet ik de zaal na afloop, wat een kick gaf dat zeg!

Van te voren herhaalde ik dingen die ik van Maaike in de training had geleerd, zoals: “Je kan dit, je bent bekend met het onderwerp.” Ik kreeg veel lovende reacties later in de middag, zo leuk!

Monique Reus-de Ruiter

Personal Assistant, Support Enzo

Door het beluisteren van de 5 Sterren Assistant Podcast ben ik in contact gekomen met Maaike. De voorbeelden vanuit de praktijk maken mij meer bewust van mijn eigen handelen waardoor verbeterpunten zichtbaar worden. 

Maaikes enthousiasme, hartelijkheid en betrokkenheid werden nog meer duidelijk na het intakegsprek. Maaike heeft mij met haar coachingssessie geholpen om zelfverzekerd en met de juiste technieken een goed gesprek te voeren waardoor ik een mooie stap verder in mijn carrière mag en ga maken! 

Roxanne Dalenberg

Directiesecretaresse, Stichting Amos