+32(0480)652287 of +31(06)18139895 maaike@coreon.eu

Over Mij

Ik ben Maaike Knoester

Wie leidt Coreon? Dat ben ik: Maaike Knoester.

Ik help assistants en support professionals uit te groeien tot de onderscheidende assistant die managers, ondernemers en collega’s willen: de 5 Sterren Assistant. 

 

Wil jij meer impact, werkplezier en een rolmodel zijn in je werk en je leven? Dan is het belangrijk aan je eigen leiderschap te werken, in je groei te investeren en jezelf als professional zichtbaar te maken. Ik kan je daarbij helpen met de trainingen en/of coaching die ik speciaal ontworpen heb voor assistants en ondersteuners. 

De meeste assistants die ik in de afgelopen twintig jaar ben tegengekomen tijdens trainingen en events willen betekenisvol en kwalitatief goed werk doen. Ze leggen de lat hoog voor zichzelf, of denken dat hun manager en organisatie die lat daar hebben gelegd, waardoor ze moeilijk kunnen genieten van hun werk plezier en er niet de voldoening uit halen die ze nodig hebben. Ambities volgen, willen groeien én de balans tussen privé en werk behouden, is nog een belangrijk thema waarmee velen van tijd tot tijd worstelen.  

 Als je jouw stralende zelf zowel op werk als privé schittert zoals jij en je omgeving om je heen dit zo verdienen, leef en werk je niet vanuit je volle (leiderschap)potentieel.

Ook ik ben in mijn leven een periode lang in de schaduw gaan staan van degene die als ster in de show van haar leven hoort te schitteren. Als vrouw én als professional. Daarom heb ik de CORE-methode ontwikkeld om mijn 5 Sterren Waarde te Claimen en te Ownen. Sindsdien ben ik van veel grotere betekenis voor anderen die te veel in de schaduw van hun manager, hun omgeving of hun professionele rol zijn gaan staan. 

Ik geloof erin dat ieder van ons stuk voor stuk de ster van ons eigen leven is: de hoofdrolspeler, de creator, levenskunstenaar, of hoe je het ook wilt noemen… En als er iemand of iets in onze omgeving ons wilt doen geloven dat we dat niet kunnen zijn, of als jijzelf het bent die je tegenhoudt, niet durft te laten schitteren zoals alleen jij dat kan, dan heb je nu je dit leest, iets te doen. Groei verder, groei door, ontwikkel jezelf als professional en als vrouw naar die ene plek waar je hoort te zijn. 

Ken je échte waarde en maak schitterende impact op anderen. Maak het verschil!

 

  • Mijn guilty pleasure? Jaren ’80 discomuziek – het liefst trek ik er nog een fluoriserend aerobicspakje bij aan!
  • Italiaanse koffie ‘get’s me going’ in de ochtend, samen met een stevige beat en wat danspasjes.
  • Ik woon sinds de zomer van 2021 in België, samen met mijn man en onze 5 kinderen (inclusief de bonuskids).
  • Sinds ik mijn eigen steun en toeverlaat, een fantastische Virtual Assistant heb, is het niet meer zo erg dat ik niet altijd gestructureerd en zeer creatief alle kanten op spring in mijn werk 🙂

Waar ik me volledig voor inzet, is dat het vanzelfsprekend voor je is om jezelf blijvend te voeden met ingrediënten voor werkgeluk en persoonlijke groei, zodat je elke dag vanuit je grootste (professionele) waarde leeft en dat met energie en plezier uitstraalt. Jij maakt het verschil! Het is zo gaaf te ontdekken hoé.