Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent

Vergroot je impact – investeer in je persoonlijk leiderschap

“Maaike is een warme persoonlijkheid en maakt de onderwerpen persoonlijk en interessant.”

“Maaike straalt zo veel positiviteit uit – super motiverend.”

“Trainen met Maaike is een feestje!”

De basisprincipes van persoonlijke effectiviteit of professioneel communiceren beheers je al, maar nu ben je klaar voor de volgende stap

=

Je bent goed in jezelf wegcijferen en grenzeloos veel te doen hebben. Het is hoog tijd deze cirkel te doorbreken.

=

Je voelt jezelf voor te veel processen, taken en mensen verantwoordelijk. Je weet niet hoe het los te laten maar wilt zo graag van die stress en die druk af!

=

Soms voel je je nog te afhankelijk van je omgeving om te bereiken wat je wilt, om eruit te halen wat erin zit. Je hebt een duwtje -of een flinke zet ;-)- nodig om persoonlijke sturing te pakken.

=

Je zet je al een tijd in voor anderen en vervult plichtsgetrouw je taken, maar je bent niet écht gelukkig in je werk. Op de lange termijn ga je dit niet volhouden…

=

Jezelf meer vakinhoudelijke kennis bijbrengen is op dit moment niet wat je als professional nodig hebt. Je komt écht verder als je nu een flinke sprong maakt in je persoonlijke groei als mens en als professional.

=

De onschatbare waarde die je hebt als mens en als professional, heb je nog onvoldoende zelf ontdekt of geef je niet de ruimte die zij verdient. Wat is dat zonde!

Tijd om in jezelf en je persoonlijk leiderschap te investeren.

Met het programma Persoonlijk Leiderschap voor de managementassistent vergroot je jouw werkgeluk en je succes als support professional.

Na afloop van het programma kun je:

R

ongeacht je (werk)situatie en/of omgeving een proactieve houding aannemen;

R

in je kracht staan door te realiseren dat je ALTIJD een KEUZE hebt;

R

met je mindset jezelf succesvoller te maken als professional en gelukkiger te zijn als mens;

R

de gewoontes van persoonlijk leiderschap in je dagelijkse werk en leven toe te passen en daarmee je effectiviteit (nog meer) te vergroten;

R

krachtige principes van samenwerken gebruiken om grotere impact op anderen te hebben;

R

meer uit je werkrelaties te halen;

R

een gezondere balans houden tussen veel voor anderen doen en goed voor jezelf zorgen.

Win het vertrouwen van je omgeving en je manager door dagelijks écht persoonlijk leiderschap te pakken.

Over Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent

Dit programma bestaat uit deel I en II, met een vipdag als terugkomdag.

Bij Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent deel I

krijg je nieuwe manieren aangereikt om jouw effectiviteit en impact op het werk te verhogen. Je leert er de mindset van een persoonlijk leider aan te nemen en die om te zetten in een proactieve, krachtige houding. Je gaat focussen op prioriteiten stellen vanuit wat je op de lange termijn wilt bereiken, maar krijgt eveneens tools om je dagelijkse timemanagement te verbeteren.

Na afloop voel je je zelfbewuster en krachtiger. Je hebt er meer vertrouwen in dat wat je persoonlijk wilt bereiken op je werk en in je leven, gaat lukken. Dat heb je ook helder voor ogen. Werken en je persoonlijke functioneren gaat effectiever en meer in een flow vanaf nu.

Bij Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent deel II

ga je de samenwerking en communicatie met anderen versterken, waardoor je een grotere impact krijgt. Je leert met krachtige principes je werkrelaties te verbeteren. We focussen op wederzijds begrip ontwikkelen, creatief samenwerken en win-winsituaties te creëren.

Door de specifieke opdrachten tijdens dit programma krijg je inzicht in hoe jij op je werkplek en in je samenwerking met anderen functioneert. Het programma levert je een schat aan inzichten/realisaties op en je gaat geïnspireerd aan het werk als waarderende en gewaarde collega die het verschil maakt voor haar manager en organisatie.

Kies voor het programma Persoonlijk leiderschap deel I en II en je maakt jouw unieke toegevoegde bijdrage aan je manager en je organisatie steviger en zichtbaar. Je kunt meer verantwoordelijkheden aan, bent een gelijkwaardige ‘co-manager’ in je vakgebied.

Deze groeistappen samen met andere support professionals te delen, geeft je een onvergetelijke ervaring die je niet had willen missen! Je houdt er een waardevol netwerk aan over.

Met deel I en II van Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent geef je werkplezier, je creativiteit en je ambitie een enorme boost. Na enige tijd en door de uitdagingen van het alledaagse werk en leven kun je je gevoel van persoonlijk leiderschap voelen verminderen. Een terugkomdag is daarom essentieel om dit mooie trainingsprogramma voor jezelf een blijvend succes te maken. Kies voor de aansluitende vipdag.

Alleen voor succesvolle leiders: de vipdag!
Wat krijg je op de vipdag?

=

Groepscoaching: verbluffend effectief en krachtig!

Hierin breng je een persoonlijk dilemma in waarmee je worstelt rond je persoonlijk leiderschap in de dagelijkse praktijk brengen.

=

Bekrachtig de co-manager in jou

Hoe doe jij het als co-manager? Wat heb je (nog meer) nodig om je rol als gelijkwaardige collega in te nemen en zichtbaarder te maken?

=

Total Balance

Dit blijft nog even een verrassing 🙂 Ga ervan uit dat je geest, je lijf en je ziel dit onderdeel van het programma als slagroom op de taart gaan ervaren!

Opbouw programma

Persoonlijke leiderschap voor de managementassistent is een traject van 2 dagen training per deel. Je kunt starten met deel I en op een later moment volg je deel II. Schrijf je je in voor het gehele traject ineens, dan ontvang je 50% korting op de aansluitende VIP-dag. 

De vipdag is een fysieke terugkomdag en alleen bedoeld voor professionals die een extra ster verdienen 😉 – de ultieme afsluitdag en boost van je pad naar Persoonlijk Leiderschap met een verrassend verwenmoment!

Het Persoonlijke leiderschap voor managementassistent bevat 3×2 dagen training.

Persoonlijk leiderschap I en II kun je het beste als geheel volgen, maar de delen zijn ook los te volgen. Deel I gaat vooral over je persoonlijk leiderschap wakker maken, je effectiviteit en impact verhogen door te focussen op je eigen proactieve (werk)houding, de mindset van een persoonlijk leider aannemen, helderheid creëren over wie je bent, wilt zijn en wat je op (zowel korte als lange termijn) wilt bereiken, focus houden en timemanagement. Deel II gaat verder: hoe ga je met de uitdagingen van je omgeving en collega’s om? Hierin focus je je op samenwerken en communicatie. Hier ga je leren hoe je wederzijdse verbinding maakt en vertrouwen wint en geeft, werk je aan win-winsituaties creëren en hoe je als team creatiever kunt zijn. Hoe houd je een gezonde balans tussen voor anderen en jezelf zorgen? Hoe blijf je uit de greep van stresssituaties? Ook dat komt aan bod bij deel II.

Na het volgen van beide delen functioneer je effectiever, ben je gegroeid in je persoonlijk leiderschap, heb je helderder voor ogen hoe je op werk (en privé) wilt zijn plus wat je écht wilt bereiken. Bovendien weet je jezelf zichtbaarder te maken voor je manager en je omgeving, hun vertrouwen meer te winnen en zo meer verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Persoonlijk Leiderschap I

$

twee fysieke dagbijeenkomsten

$

online sessie, dus geen reistijd of bijkomende kosten

$

Q&A (online)

Persoonlijk Leiderschap II

$

twee fysieke dagbijeenkomsten

$

online sessie, dus geen reistijd of bijkomende kosten

$

buddy coaching: empowermenttraject met een 5 sterren-collega (online)

De maximale groepsgrootte bedraagt 10 deelnemers voor ruim voldoende persoonlijke aandacht

Doe een gratis intake voor dit programma en laten we kennis met elkaar maken!

Yes, ik ben er he-le-maal klaar voor. Ik investeer nu in mijn persoonlijk leiderschap om mijn professionele waarde en mijn geluk te vergroten!