+32(0480)652287 of +31(06)18139895 maaike@coreon.eu

Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent

Vergroot je impact – investeer in je persoonlijk leiderschap

“Maaike is een warme persoonlijkheid en maakt de onderwerpen persoonlijk en interessant.”

“Maaike straalt zo veel positiviteit uit – super motiverend.”

“Trainen met Maaike is een feestje!”

Met het programma Persoonlijk Leiderschap voor de managementassistent vergroot je jouw impact en je persoonlijke kracht als support professional.

Na afloop van het programma kun je:

R

ongeacht je (werk)situatie en/of omgeving een proactieve houding aannemen;

R

in je kracht staan door te realiseren dat je ALTIJD een KEUZE hebt;

R

met je mindset jezelf succesvoller te maken als professional en gelukkiger te zijn als mens;

R

de gewoontes van persoonlijk leiderschap in je dagelijkse werk en leven toe te passen en daarmee je effectiviteit (nog meer) te vergroten;

R

krachtige principes van samenwerken gebruiken om grotere impact op anderen te hebben;

R

meer uit je werkrelaties te halen;

R

een gezondere balans houden tussen veel voor anderen doen en goed voor jezelf zorgen.

Win het vertrouwen van je omgeving en je manager door dagelijks écht persoonlijk leiderschap te pakken.

De basisprincipes van persoonlijke effectiviteit of professioneel communiceren beheers je al, maar nu ben je klaar voor de volgende stap

=

Je bent goed in jezelf wegcijferen en grenzeloos veel te doen hebben. Het is hoog tijd deze cirkel te doorbreken.

=

Je voelt jezelf voor te veel processen, taken en mensen verantwoordelijk. Je weet niet hoe het los te laten maar wilt zo graag van die stress en die druk af!

=

Soms voel je je nog te afhankelijk van je omgeving om te bereiken wat je wilt, om eruit te halen wat erin zit. Je hebt een duwtje -of een flinke zet ;-)- nodig om persoonlijke sturing te pakken.

=

Je zet je al een tijd in voor anderen en vervult plichtsgetrouw je taken, maar je bent niet écht gelukkig in je werk. Op de lange termijn ga je dit niet volhouden…

=

Jezelf meer vakinhoudelijke kennis bijbrengen is op dit moment niet wat je als professional nodig hebt. Je komt écht verder als je nu een flinke sprong maakt in je persoonlijke groei als mens en als professional.

=

De onschatbare waarde die je hebt als mens en als professional, heb je nog onvoldoende zelf ontdekt of geef je niet de ruimte die zij verdient. Wat is dat zonde!

Tijd om in jezelf en je persoonlijk leiderschap te investeren.

Over Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent

Dit programma bestaat uit twee fysieke trainingsbijeenkomsten, met een online terugkomsessie.

Bij Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent dag 1

krijg je nieuwe manieren aangereikt om jouw effectiviteit en impact op het werk te verhogen. Je leert er de mindset van een persoonlijk leider aan te nemen en die om te zetten in een proactieve, krachtige houding. Je gaat focussen op prioriteiten stellen vanuit wat je op de lange termijn wilt bereiken, maar krijgt eveneens tools om je dagelijkse timemanagement te verbeteren.

Na afloop voel je je zelfbewuster en krachtiger. Je hebt er meer vertrouwen in dat wat je persoonlijk wilt bereiken op je werk en in je leven, gaat lukken. Dat heb je ook helder voor ogen. Werken en je persoonlijke functioneren gaat effectiever en meer in een flow vanaf nu.

Bij Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent dag 2

ga je de samenwerking en communicatie met anderen versterken, waardoor je een grotere impact krijgt. Je leert met krachtige principes je werkrelaties te verbeteren. We focussen op wederzijds begrip ontwikkelen, creatief samenwerken en win-winsituaties te creëren.

Door de specifieke opdrachten tijdens dit programma krijg je inzicht in hoe jij op je werkplek en in je samenwerking met anderen functioneert. Het programma levert je een schat aan inzichten/realisaties op en je gaat geïnspireerd aan het werk als waarderende en gewaarde collega die het verschil maakt voor haar manager en organisatie. 

Door deze training persoonlijk leiderschap maak je jouw toegevoegde bijdrage aan je manager en je organisatie steviger en zichtbaar. Je kunt meer verantwoordelijkheden aan, bent een gelijkwaardige ‘co-manager’ in je vakgebied.

Deze groeistappen samen met andere support professionals te delen, geeft je een onvergetelijke ervaring die je niet had willen missen! Je houdt er een waardevol netwerk aan over.

Met Persoonlijk leiderschap voor de managementassistent geef je jouw werkplezier, je creativiteit en je ambitie een enorme boost. Om ervoor te zorgen dat deze boost ook op langere termijn blijft doorwerken, is er twee maanden na de training een online terugkomsessie. Zo maak je van dit mooie trainingsprogramma voor jezelf een blijvend succes.

Opbouw programma

Persoonlijke leiderschap voor de managementassistent is een traject van 2 dagen training. Je kunt starten met dag 1 en op een later moment volg je dag 2. Schrijf je je in voor het gehele traject ineens, dan ontvang je 30% korting op de totaalprijs. 

De online terugkomsessie volgt na de 2e dag. 

Je ontvangt naast hand-outs ook het boek ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen  R. Covey. 

Persoonlijk leiderschap 1 en 2 kun je het beste als geheel volgen, maar de delen zijn ook los te volgen. Dag 1 gaat over wat persoonlijk leiderschap voor jou gaat opleveren, hoe je effectiviteit en impact kunt verhogen door te focussen op je eigen proactieve (werk)houding, de mindset van een persoonlijk leider aannemen, helderheid creëren over wie je bent, wilt zijn en wat je op (zowel korte als lange termijn) wilt bereiken, focus houden en timemanagement. Dag 2 gaat verder: hoe ga je met de uitdagingen van je omgeving en collega’s om? Hierin focus je je op samenwerken en communicatie. Hier ga je leren hoe je wederzijdse verbinding maakt en vertrouwen wint en geeft, werk je aan win-winsituaties creëren en hoe je als team creatiever kunt zijn. Hoe houd je een gezonde balans tussen voor anderen en jezelf zorgen? Hoe blijf je uit de greep van stresssituaties? Ook dat komt aan bod bij dag 2.

Na het volgen van beide delen functioneer je effectiever, ben je gegroeid in je persoonlijk leiderschap, heb je helderder voor ogen hoe je op werk (en privé) wilt zijn plus wat je écht wilt bereiken. Bovendien weet je jezelf zichtbaarder te maken voor je manager en je omgeving, hun vertrouwen meer te winnen en zo meer verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Persoonlijk Leiderschap dag 1

$

1 fysieke dagbijeenkomst

$

datum: 1 juni 2023

$

locatie: Midden-Nederland

Persoonlijk Leiderschap dag 2

$

1 fysieke dagbijeenkomst

$

datum: najaar 2023

$

online terugkomsessie

De maximale groepsgrootte bedraagt 10 deelnemers voor ruim voldoende persoonlijke aandacht

Doe een gratis intake voor dit programma en laten we kennis met elkaar maken!

Yes, ik ben er he-le-maal klaar voor. Ik investeer nu in mijn persoonlijk leiderschap om mijn professionele waarde en mijn geluk te vergroten!