+32(0480)652287 of +31(06)18139895 maaike@coreon.eu

Werken met Coreon

Ik verzorg trainingsprogramma’s voor support professionals die hun volle potentieel willen realiseren en zo doelbewust hun professionele waarde inzetten binnen hun werkomgeving.

Wat doen mijn programma’s voor je? 

 • Je gaat inzien dat jouw toegevoegde professionele waarde veel hoger is dan je je nu realiseert.
 • Je ervaart hoe je juist vanuit je huidige rol een enorme impact kunt hebben op anderen.
 • Je komt erachter hoe je krachtige bijdragen elke dag kunt leveren, zodat werken echt zinvol en betekenisvol voor je is.
 • Je keuze om je werkdag te starten voelt als een vrije keuze die je blij stemt.
 • Je kijkt terug op je werkdag met voldoening en hebt genoeg energie over voor de tijd na je werk.
 • Je creëert helderheid over wie je bent en wat je wilt
 • Je streeft naar integriteit in je doen en laten om een inspirerend voorbeeld te zijn voor anderen.
 • Je voelt je lichter en vrijer. Omdat je moediger bent in eerlijk te zijn naar jezelf en anderen. En niks achterhoudt of je inhoudt.Je creëert ‘eerlijk plezier’.
 • Je durft jezelf te laten zien vanuit de joy van wie jij echt bent. Daar mag iedereen van meegenieten.

  De vijf kernwaarden van Coreon

  Zinvol leren en bijdragen

  je leert bij mij niet voor een diploma of een examen. Leerprocessen leveren betekenisvol resultaat op als je ze vanuit eigen motivatie in beweging zet. Daarom stel je voor jou belangrijke doelen waarmee je jezelf in je rol wilt empoweren, en ook je organisatie.

  Showing up

  ik vraag alle deelnemers 100% mee te doen en ‘present’ te zijn: met volle aandacht en durf jezelf te zijn. Je wordt gestimuleerd te staan voor wie je bent en wat je nastreeft, zonder excuses op te werpen. Hier kun je jezelf veilig laten zien en ontwikkelen.

  Eerlijk plezier

  met lichtheid en humor is het leren en werken zo veel plezieriger, en kun je beter doorzetten. Ik stimuleer deelnemers elkaar te spiegelen met waardering, humor en integriteit. En ga zelf ook met de billen bloot, onthul openhartig mijn eigen eye-openers en sleutelmomenten…  

  Waardering

  jezelf en anderen empoweren lukt in een veilige omgeving waar je kunt vertrouwen op de positieve intentie van elkaar. Veroordelen of bekritiseren breekt af, waardering bouwt op.

  Samen

  als je zinvol over jezelf kunt leren, kun je ook anderen empoweren. En met die ander kun je het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken. Samen het allerbeste bereiken in plaats van de allerbeste te willen zijn.